Woocommerce webshop laten maken

Bouw van een webshop of betaalmodule voor de verkoop van producten of diensten

Prachtige Shop

De meeste Woocommerce webshops zijn herkenbaar aan het standaard design, wat voor sommige webshops prima is, maar voor de meeste een afbreuk op het design. Wanneer je een webshop laat maken bij Smit Creative ben je in ieder geval verzekerd dat ook alle Woocommerce pagina’s een unieke layout krijgen, perfect voor jouw artikelen.

 • RAlle Woo pagina's gestyled
 • RDesktop, tablet & smartphone
 • RIn jouw huisstijl

Mollie Paymentprovider

Met de koppeling Mollie zijn alle betaalmogelijkheden moglijk: iDeal, Visa, Mastercard, Klarna, en meer.

L

Specificaties

 

Under construction

 

Stap 1Start een project

 • < 2 minuten offerte aanvragen
 • Gratis advies
 • Geen verplichtingen

Stap 2Samenwerken

 • Zoekwoorden-hulp
 • Zien wat er nog gedaan moet worden

Stap 3Lanceren

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • Telefonisch/mail support ook na oplevering

Breng jouw website óók
naar de Nextlevel

Ook een website die er professioneel uitziet, jouw doelen behaalt en ook nog eens supersnel laadt? Start gratis een project!

Veelgestelde vragen

Kan ik tijdens het bouwen nog wijzigen?

Vormgeving

Een wireframe en mockup goedkeuren is het zelfde als je zegt: "Ik ben tevreden met de indeling en vormgeving en ga akkoord". Toch kan het voorkomen dat je later in het project content wilt wijzigen en/of toegevoegen, waardoor de vormgeving/indeling aangepast moet worden.

Tekstueel

De pagina's zijn ingevuld en eigenlijk al goedgekeurd, toch kom je erachter dat je nog teksten wilt wijzigen.

Voor beide situaties geld dat 1 extra correctieronde die minder dan 15 minuten bedraagt gratis is. Meerdere rondes of bij aanpassingen die meer dan 15 minuten duren kan er extra rondes ingekocht worden. Eén extra-ronde van 60 minten: €50,-

Kan mijn website gehackt worden?

Ja helaas wel, maar zelfs de website van de overheid kan gehackt worden als goede hackers een beetje hun best doen.

Hack herstel garantie

Eén van de garantie's die je op mijn server bij mijn hosting-partner hebt is de garantie dat wanneer je site gehackt is hij dezelfde dag nog hersteld wordt met de hoogste prioriteit.

2 factor authentification

Om het onmogelijk te maken voor hackers om in te breken kan ik op aanvraag 2 factor authentification voor je installeren. Met een code via de Google Authentificatie app of via e-mail wordt het voor hackers onmogelijk gemaakt op jouw website in te loggen.

Wordt mijn website goed gevonden in zoekmachine's?

Dat je website gevonden wordt is zeker, maar hoe hoog je scoort is van veel factoren afhankelijk. Ik zorg in ieder geval dat de techniek waarop google ‘rankt’ in orde is:

 • technisch in goede staat;
 • sitemap generator;
 • zoekmachine vriendelijk;

Wat kan ik zelf doen om de vindbaarheid te verbeteren?

Google kijkt naar o.a. de volgende factoren: zoektermen, META-titels en omschrijvingen en hoe de tekst opgebouwd is. Speciale software die ik bij oplevering inbouw helpt jou bij het schrijven en de opbouw van juiste teksten. Hier heb je geen technische kennis voor nodig.

Moet ik een aanbetaling doen?

Nee, wel is het zo dat ieder project in fases ingedeeld is en mijlpalen die de voorgang van het project laten zien. Zodra een mijlpaal behaald is wordt het bijbehorende percentage verrekend en gefactureerd. Minimaal één dag voor oplevering dient de website volledig betaald te zijn.

Niet goed geld teruggarantie?

Ja, wanneer ik niet lever wat wederzijds is overeengekomen in het kader van de werkzaamheden van het project, ontvangt je een gedeeltelijke of volledige terugbetaling, afhankelijk van de hoeveelheid werk die is verzet.
Een paar opmerkingen:

 • Als je een fase of het project als voltooid markeert, is dat in feite hetzelfde als je zegt: “Ja, het geleverde werk is in overeenstemming met de omvang en ik ben absoluut tevreden”, dus ik kan na dit punt geen restitutie meer geven.
 • Er vindt nimmer restitutie plaats wanneer projecten over een deadline heen gaan of met enige vertraging worden opgeleverd.

Updates & Garanties

Iedere website krijgt een licentiecode waarmee je altijd toegang hebt tot de updates.

Garantie op eigen server

- Tekstuele of visuele wijzigingen: 1 week;
- Werkbaarheid: 3 maanden.

Garantie met Hostingpakket

Wordt jouw site op mijn server gehost dan heb je zolang de website bij mij draait onbeperkt garantie op een werkende website.

- Tekstuele of visuele wijzigingen: 1 week;
- Werkbaarheid van alles wat ik gemaakt heb: altijd!