Webhosting

In het Google Datacenter op Nederlandse bodem.

Mogelijk gemaakt door Google Cloud Platform. Alles is met elkaar verbonden via hun top netwerk, ontworpen om afstand en aantal hops te minimaliseren, wat resulteert in een razendsnelle en veilige website. En dat alles vanaf Nederlandse bodem (Eemshaven).

Webhosting pakketten

Webhosting 24/7 monitoring van beveiliging, de pakketten zijn inclusief onderhoud, backups en updates. Zodat je zorgeloos online zaken kan doen.

Smit Creative vrijgesteld van BTW

Elke dag controle, de hele dag door

Website status

Servers worden altijd 24 uur per dag volledig automatisch gemonitord en niet onbelangrijk: we zijn klaar voor onverwachte toename van verkeer. Plotselinge pieken van bv. social media is geen enkel probleem voor de servers.

Intern toezicht

De status van de externe en interne systemen worden net zo intensief gecontroleerd. Dit houdt de servers gezond, waardoor het team zich voortdurend kan focussen op verbetering.

Tools en beleid voor veiligheid

Server updates & SSL

De Linux servers zijn altijd voorzien van de laatste security patches, de nieuwste software en beschikken over hardware firewalls. Met SSL wordt vertrouwelijke informatie versleuteld verzonden, zodat gegevens niet onderschept kunnen worden.

Beveiligd inloggen

2 Factor Authentification zorg ervoor dat ongewenste bezoekers alle mogelijkheden om op jouw site in te breken ontnomen worden. Inloggen kan je doen met de Google Authentificator of e-mail verificatie. Deze dienst is op aanvraag beschikbaar.

Gratis hack herstel

Proactieve preventie

Het team zit niet te wachten tot er een hack plaatsvindt. Zij zorgen ervoor dat al onze server software up-to-date is en houden voortdurend het gehele netwerk in de gaten. Verdachte activiteit onderzoeken en behandelen ze onmiddellijk.

Onmiddelijk herstel

Als jouw website is gehackt, garandeer ik dat ik of mijn partners het meteen herstellen met de hoogste prioriteit. Hun technici hebben jaren ervaring in het omgaan met allerlei soorten WordPress problemen en zullen jouw site herstellen in perfecte conditie.

Back-ups

Elke dag

Er wordt 1 keer per dag een volledige back-up van jouw website gemaakt. Gebeurt er iets, dan heb je de mogelijkheid om met die back-up jouw website met een enkele klik te laten herstellen.

Geschiedenis

Afhankelijk van de grootte van jouw website en mailbox kan je een x aantal back-ups bewaren. Wil je er meer bewaren, dan kan je ervoor kiezen om de webruimte te verhogen.

Gemoedsrust

Besteed minder tijd aan het zorgen maken over je website en meer tijd aan de groei van jouw bedrijf. Of je je website moet herstellen of een plotselinge toename hebt in verkeer; de hosting-partner van Smit Creative staat klaar met oplossingen voor elke uitdaging.

Gebouwd voor prestatie

Combineer alle technieken met de geoptimaliseerde WordPress stack met PHP 7.4, cPanel, HTTP/2 en MariaDB – dan heb je het over een bliksemsnelle oplossing die klaar is voor iedere belasting.

Serverlocatie

Lage latency

Plaats uw server strategisch geografisch dichter bij uw bezoekers door voor het Google Cloud Platform-datacenter in Eemshaven te kiezen voor elk van je sites. Dit zorgt voor een lage latency voor jouw bezoekers en razendsnelle laadtijden.

Tier 4 netwerk

Je verdient alleen het beste. Daarom wordt er gebruik gemaakt van het premium tier-netwerk van Google Cloud Platform dat is ontworpen om afstanden en hops te minimaliseren, wat resulteert in een sneller en veiliger wereldwijd transport van jouw gegevens.

Razend snelle leveringen

Content Delivery Network

De slimme Cloud CDN gebruikt de gedistribueerde punten van Google om content dicht bij jouw bezoekers te cachen. Hierdoor wordt inhoud sneller aan jouw bezoekers geleverd en worden de weergavekosten verlaagd.

Caching

De server maakt gebruik van volledige pagina caching, zodat we jouw content supersnel kunnen tonen aan je bezoekers. Voor nog meer caching, preloaden en snelheid op applicatieniveau kan ik op verzoek WP Rocket en WebP-plugins installeren.

Updates

Plugin & thema updates

WordPress, Plugins en Thema worden iedere dag automatisch geüpdatet. Zodat jouw site altijd beveiligd en geoptimaliseerd is. Vooraf wordt er altijd een back-up gemaakt, zodat mocht er een conflict onderling zijn jouw website hier geen last van heeft.

Laatste PHP versie

PHP workers worden gebruikt om code uit te voeren op jouw WordPress website. Extra PHP workers per website zorgen ervoor dat er meerdere aanvragen tegelijkertijd kunnen worden uitgevoerd. 

Altijd online

Bereikbaarheid

Mocht 1 Tier tijdelijk uitvallen dan zijn er nog 3 om het over te nemen. Inclusief volledig geïsoleerde resources en high availability van 99.9%. Eigenlijk is jouw website altijd in de lucht.

CPU

De Central Processing Unit in is op dit moment nog niet eens 1% belast, wat betekent dat de server plotselinge hoge bezoekersaantallen – door bijvoorbeeld social media – met gemak aan kan, zonder ook maar enigzins te gaan haperen.

 

Betrokken support

Het leveren van snelle en deskundige support is de topprioriteit van mijn hosting-partner sinds dag 1. In plaats van gescripte antwoorden staan ​​ze 24 uur per dag voor hun klanten klaar.

Je domeinnaam verhuizen

Verhuizen en registratie

Aan het verhuizen van een domeinnaam zitten kosten verbonden. Wanneer je jouw website naar een andere hostingprovider wilt weg-verhuizen en hier hulp bij nodig hebt, worden er verhuiskosten berekend (éénmalig €150 per website). Heb je iemand die de website voor je wegverhuist dan is het gratis.

Extra domeinnamen

De jaarlijkse registratie van 1 .nl domeinnaam is gratis. Voor meerdere .nl domeinnamen of andere extensies worden de tarieven berekend.

Zelfde dag geholpen

Onbeperkt hulp

Ik spreek vloeiend WordPress, heb ervaring in het oplossen van problemen, thema- en pluginontwikkeling, onderhoud en meer. Heb je advies nodig of kom je ergens niet uit? Ik help je graag! Je kan mij app-en of mailen.

Korte lijnen

Als reseller ben ik jouw aanspreekpunt voor al je vragen. Is het een vraag waar ook ík advies van experts nodig heb, dan heb ik altijd een team techneuten achter mij staan. Zo kan jij je weer verder werken en zorg ik binnen 24 uur voor een antwoord.

Hulp bij het instellen van e-mail

Onbeperkt hulp

Het team spreekt vloeiend WordPress, heeft ervaring in het oplossen van problemen, serveronderhoud, thema- en pluginontwikkeling, onderhoud en meer!

Efficiente communicatie

Communicatie is de sleutel, zowel intern als extern. We gebruiken intercom – een uniform communicatie systeem – wat betekent onze supportmedewerkers bij wisselingen van dienst alsnog altijd up-to-date zijn met jouw probleem, zodat je jezelf nooit hoeft te herhalen.

Veelgestelde vragen

Ik heb al webhosting en een domeinnaam geregeld

Bij Smit Creative ben je niet verplicht om de website bij mijn hosting-partner te laten draaien. Het is alleen wel zo dat het livezetten naar een andere server extra handelingen en tijd kost en er daarom installatiekosten en verhuiskosten gerekend wordt.

Voordelen van een hostingpakket
Mocht er zich problemen voordoen op jouw website waarbij ik toegang tot de instellingen van jouw webruimte of de database nodig heb kan ik wanneer je de site bij mijn partner host direct handelen en zit deze werkzaamheden gewoon bij het pakket inbegrepen. 

Wil je jouw domeinnaam verhuizen naar onze servers? Een verhuizing van domeinnaam en e-mailadressen wordt gratis geregeld! 

Ik heb meerdere domeinnamen

In het webhostingpakket zit de registratie van 1 domeinnaam met een .nl extensie bij de prijs inbegrepen. Wil je meerdere domeinnamen registreren en bijvoorbeeld doorverwijzen naar het hoofddomein. Dat is mogelijk.

Zit ik aan een opzegtermijn vast?

Nee, 3 maanden na aanvang kan je ieder moment opzeggen en regel ik een verhuiscode voor je domeinnaam, dan kan je die gewoon meenemen. Ik reken alleen 2 weken om je opzegging te behandelen en de periodieke facturering te stoppen.

En als ik mijn website weer wil verhuizen?

Dat is mogelijk, de website is 100% jouw eigendom. Je domeinnaam wordt gratis verhuist door je nieuwe webhost door middel van de verhuiscode die je van Smit Creative ontvangt. Wil je ook de website meeverhuizen en heb je hier hulp bij nodig? Neem dan even contact met mij op.

Aan het verhuizen van een website met hulp zitten kosten verbonden.

Er zijn goedkopere providers?

Klopt, vaak zijn deze servers niet goed beveiligd en vinden hier ook matige updates van plaats, ligt je website er vaak uit en zijn de servers super traag. Een groot voordeel van webhosting bij mij is dan ook dat je het thema, techniek en beveiliging direct wanneer er een update klaar staat geüpdatet wordt. En kom je ergens niet uit dan verhelp ik iedere werkdag binnen 24 uur het probleem. Zo heb je geen omkijken naar de site en je met een gerust hart je tijd beter besteden.

Kan ik mijn e-mails meeverhuizen?

Nee helaas niet. Je kan wel zelf een pakket bij Microsoft aanschaffen met je domeinnaam, dan is dit gescheiden van jouw webruimte en mocht je ooit besluiten om te willen verhuizen dan raak je je mails niet kwijt.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Betalingen worden gedaan d.m.v. bankoverschrijvingen of iDeal. In 2022 verwacht ik automatisch incasseren aan te kunnen bieden.