Veelgestelde vragen

Webdesign

Kan ik tijdens het bouwen nog wijzigen?

Vormgeving

Een wireframe en mockup goedkeuren is het zelfde als je zegt: "Ik ben tevreden met de indeling en vormgeving en ga akkoord". Toch kan het voorkomen dat je later in het project content wilt wijzigen en/of toegevoegen, waardoor de vormgeving/indeling aangepast moet worden.

Tekstueel

De pagina's zijn ingevuld en eigenlijk al goedgekeurd, toch kom je erachter dat je nog teksten wilt wijzigen.

Voor beide situaties geld dat 1 extra correctieronde die minder dan 15 minuten bedraagt gratis is. Meerdere rondes of bij aanpassingen die meer dan 15 minuten duren kan er extra rondes ingekocht worden. Eén extra-ronde van 60 minten: €50,-

Kan mijn website gehackt worden?

Ja helaas wel, maar zelfs de website van de overheid kan gehackt worden als goede hackers een beetje hun best doen.

Hack herstel garantie

Eén van de garantie's die je op mijn server bij mijn hosting-partner hebt is de garantie dat wanneer je site gehackt is hij dezelfde dag nog hersteld wordt met de hoogste prioriteit.

2 factor authentification

Om het onmogelijk te maken voor hackers om in te breken kan ik op aanvraag 2 factor authentification voor je installeren. Met een code via de Google Authentificatie app of via e-mail wordt het voor hackers onmogelijk gemaakt op jouw website in te loggen.

Wordt mijn website goed gevonden in zoekmachine's?

Dat je website gevonden wordt is zeker, maar hoe hoog je scoort is van veel factoren afhankelijk. Ik zorg in ieder geval dat de techniek waarop google ‘rankt’ in orde is:

  • technisch in goede staat;
  • sitemap generator;
  • zoekmachine vriendelijk;

Wat kan ik zelf doen om de vindbaarheid te verbeteren?

Google kijkt naar o.a. de volgende factoren: zoektermen, META-titels en omschrijvingen en hoe de tekst opgebouwd is. Speciale software die ik bij oplevering inbouw helpt jou bij het schrijven en de opbouw van juiste teksten. Hier heb je geen technische kennis voor nodig.

Moet ik een aanbetaling doen?

Nee, wel is het zo dat ieder project in fases ingedeeld is en mijlpalen die de voorgang van het project laten zien. Zodra een mijlpaal behaald is wordt het bijbehorende percentage verrekend en gefactureerd. Minimaal één dag voor oplevering dient de website volledig betaald te zijn.

Niet goed geld teruggarantie?

Ja, wanneer ik niet lever wat wederzijds is overeengekomen in het kader van de werkzaamheden van het project, ontvangt je een gedeeltelijke of volledige terugbetaling, afhankelijk van de hoeveelheid werk die is verzet.
Een paar opmerkingen:

  • Als je een fase of het project als voltooid markeert, is dat in feite hetzelfde als je zegt: “Ja, het geleverde werk is in overeenstemming met de omvang en ik ben absoluut tevreden”, dus ik kan na dit punt geen restitutie meer geven.
  • Er vindt nimmer restitutie plaats wanneer projecten over een deadline heen gaan of met enige vertraging worden opgeleverd.

Updates & Garanties

Iedere website krijgt een licentiecode waarmee je altijd toegang hebt tot de updates.

Garantie op eigen server

- Tekstuele of visuele wijzigingen: 1 week;
- Werkbaarheid: 3 maanden.

Garantie met Hostingpakket

Wordt jouw site op mijn server gehost dan heb je zolang de website bij mij draait onbeperkt garantie op een werkende website.

- Tekstuele of visuele wijzigingen: 1 week;
- Werkbaarheid van alles wat ik gemaakt heb: altijd!

Webhosting

Ik heb al webhosting en een domeinnaam geregeld

Bij Smit Creative ben je niet verplicht om de website bij mijn hosting-partner te laten draaien. Het is alleen wel zo dat het livezetten naar een andere server extra handelingen en tijd kost en er daarom installatiekosten en verhuiskosten gerekend wordt.

Voordelen van een hostingpakket
Mocht er zich problemen voordoen op jouw website waarbij ik toegang tot de instellingen van jouw webruimte of de database nodig heb kan ik wanneer je de site bij mijn partner host direct handelen en zit deze werkzaamheden gewoon bij het pakket inbegrepen. 

Wil je jouw domeinnaam verhuizen naar onze servers? Een verhuizing van domeinnaam en e-mailadressen wordt gratis geregeld! 

Ik heb meerdere domeinnamen

In het webhostingpakket zit de registratie van 1 domeinnaam met een .nl extensie bij de prijs inbegrepen. Wil je meerdere domeinnamen registreren en bijvoorbeeld doorverwijzen naar het hoofddomein. Dat is mogelijk.

Zit ik aan een opzegtermijn vast?

Nee, 3 maanden na aanvang kan je ieder moment opzeggen en regel ik een verhuiscode voor je domeinnaam, dan kan je die gewoon meenemen. Ik reken alleen 2 weken om je opzegging te behandelen en de periodieke facturering te stoppen.

En als ik mijn website weer wil verhuizen?

Dat is mogelijk, de website is 100% jouw eigendom. Je domeinnaam wordt gratis verhuist door je nieuwe webhost door middel van de verhuiscode die je van Smit Creative ontvangt. Wil je ook de website meeverhuizen en heb je hier hulp bij nodig? Neem dan even contact met mij op.

Aan het verhuizen van een website met hulp zitten kosten verbonden.

Er zijn goedkopere providers?

Klopt, vaak zijn deze servers niet goed beveiligd en vinden hier ook matige updates van plaats, ligt je website er vaak uit en zijn de servers super traag. Een groot voordeel van webhosting bij mij is dan ook dat je het thema, techniek en beveiliging direct wanneer er een update klaar staat geüpdatet wordt. En kom je ergens niet uit dan verhelp ik iedere werkdag binnen 24 uur het probleem. Zo heb je geen omkijken naar de site en je met een gerust hart je tijd beter besteden.

Kan ik mijn e-mails meeverhuizen?

Nee helaas niet. Je kan wel zelf een pakket bij Microsoft aanschaffen met je domeinnaam, dan is dit gescheiden van jouw webruimte en mocht je ooit besluiten om te willen verhuizen dan raak je je mails niet kwijt.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Betalingen worden gedaan d.m.v. bankoverschrijvingen of iDeal. In 2022 verwacht ik automatisch incasseren aan te kunnen bieden.